Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Hvorfor vælge Agerhusets private pasningsordning?

I afleverer det mest dyrebare, I overhoved har. Derfor skal I også være trygge i det.

Det er jeres valg, hvem der skal passe jeres barn. Med en plads hos Agerhuset ved I, at det altid er mig, børnene møder om morgenen og også mig, man siger farvel til om eftermiddagen. Det er altid mig, der er der til leg og sjov, når vi skal ud af huset og prøve nye ting, og det er også mig, der er der til at puste på knæet, hvis man falder og slår sig. Børnene kender mig, og de kender vores omgivelser og vores rutiner. Jeg tilrettelægger dagene efter børnenes behov - lige præcis til den børnegruppe jeg har og lige præcis til det, de har behov for den dag. Dette giver trygge og glade børn.

Der er ingen stress og jag. Vi SKAL ikke nå noget. Der er tid til hvert enkelt barn, og der er ingen udefrakommende rammer, som bestemmer, hvad vi skal foretage os. Da det er mig, der er sammen med jeres børn hele dagen, kan jeg derved også give en fyldestgørende overlevering til jer som forældre, når I henter jeres barn. Jeg kender jeres barn, og ved derfor også, når barnet opfører sig anderledes en dag. Jeg lægger utrolig meget vægt på samarbejdet med jer som forældre, og er meget fleksibel i forhold til jeres ønsker og behov. 

Vi oplever så mange skønne ting sammen her i Agerhuset - jeg har en ladcykel på el med plads til 5 børn. Vi bruger den til at cykle i skoven, på legepladsen eller på ture rundt i nærmiljøet - indimellem cykler vi også bare ud i det blå, og børnene elsker det! 

Derudover har jeg en bil med plads til 7 personer. Vi har alle muligheder for at tage netop der hen, hvor vi ønsker. Vi kører til stranden og kaster sten i vandet og får sand mellem tæerne, kører i skove længere væk og oplever nye spændende ting, tager på tur til Sommerland Sjælland, til koncerter, på tur til dyreparken på Orø og vi kører hen og besøger andre pasningsordninger og meget mere. 

Jeg har desuden både flyverdragter fra Molo, vandtæt termotøj/regntøj med foer i plus vanter fra Didriksens til mine banditter i Agerhuset.

Hvorfor vælge privat børnepasser?

- Fordi vi er engagerede ud over det sædvanlige

- Fordi vi er underlagt anmeldte samt uanmeldte besøg fra kommunen

- Fordi du selv vælger den børnepasser, der passer til dig og dit barn

- Fordi du har mulighed for at sikre dig en plads, længe før du skal bruge den - hvilket giver ro i resten af din barsel

- Fordi vi dygtiggør os i vores fritid

- Fordi vi ingen gæstebørn har, hvilket giver ro og stabilitet i hverdagen og mindsker risiko for sygdomssmitte

- Fordi god kemi mellem dig og børnepasser er utrolig vigtigt for et godt samarbejde

- Fordi der ydes søskenderabat

- Fordi vi er godkendt på lige fod med de kommunale dagplejere - både pædagogisk og sikkerhedsmæssigt

- Fordi vi ikke kan fyres pga. faldende børnetal

- Fordi vi har mulighed for at lave individuelle aftaler

- Fordi vi er herre i eget hus, og derfor kan lave lige netop den pasningsordning, vi ønsker