Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Søvn

Det er vigtigt at få en god søvn, så man kan klare dagen i Agerhuset sammen med de andre børn. Der er mulighed for en eller to lure – alt efter barnets behov.

Den første lur ligger om formiddagen, for de børn, der har brug for det. Den store lur ligger efter frokost. Antallet af lure er efter barnets behov og i samråd med jer som forældre. 

Det anbefales, at børn under 3 år ikke vækkes af deres søvn. 

Børnene lægges naturligvis altid ny-skiftede til at sove, ligesom de også får ren ble, når de vågner.

Ved indkøring sover alle børn som udgangspunkt i deres barnevogn, som er velkendt og tryg for dem. Husk sut eller sovebamse/klud, så putningen foregår på en dejlig og tryg måde. 

Jeg har fået specialbygget 4 krybber, som børnene elsker at sove i. Der er en god, tyk madras i og ringe til barnevognsselen. Når jeres barn er vant til at falde i søvn og vågne stille og roligt her hos mig, får de tildelt en krybbe at sove i. I behøver derfor ikke bøvle med at tage jeres barnevogn med frem og tilbage. 

Jeg er uddannet søvncoach, og jeg vil meget gerne være behjælpelig med en snak om jeres barns søvnvaner, søvnbehov mv. Jeg vil meget gerne hjælpe med at få ændret en rytme eller lignende. Kom endelig til mig, hvis I oplever udfordringer med at lægge jeres barn til at sove om aftenen, mange opvågninger, tidlige opvågninger eller lignende. Så tager vi en snak om det - husk - I er ikke de eneste!