Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Mig og min familie

Jeg hedder Ea, og jeg bor i en dejlig villa på en blind vej i Regstrup ved Holbæk. Huset rummer et dejligt, stort køkken/alrum, som vi bruger til at spise og lege i. I vores gang er der et legekøkken til at kokkerere i, masser legetøj at hygge sig med og et tov til at svinge sig i. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til vores have og vores store, dejlige terasse, som altid bruges flittigt til at køre rundt på scootere på. Derudover er der gyngestativ med gynger og sansegynge, trampolin og græs til at løbe rundt på. Haven rummer derudover et dejligt drivhus, så alle på matriklen kan nyde godt af hjemmedyrkede tomater og agurker sommeren igennem. Vi har derudover etableret en række højbede, som vi skal bruge til at dyrke lækre grøntsager i. 

Jeg bor sammen med min lille familie, som består af min kæreste Christian og vores to børn Sia på elleve år og Aya på ni år. 

I huset bor flere katte, som er vant til at blive kælet og nusset om. De elsker opmærksomhed og er klar til at blive forkælet. De lever både inde og ude. Indimellem har vi også killinger til stor glæde for børnene. 

Huset rummer også udendørskaniner, der ofte har unger. Dette til stor begejstring for alle børn. Børnene elsker at nusse om kaninerne, og vi går tit op på det grønne område og finder lækre mælkebøtteblade og grene til dem. 

Agerhuset er naturligvis røgfrit - også efter lukketid.