Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Mig og min familie

Jeg hedder Ea og er 34 år gammel. Jeg bor sammen med mine to børn Sia på tolv år og Aya på ti år i en dejlig villa i Regstrup tæt på Holbæk.

I huset bor også Minnie - en skøn, lille havaneser og flere katte, som alle er vant til at blive kælet og nusset om. De elsker opmærksomhed og er klar til at blive forkælet. Indimellem har vi også killinger til stor glæde for børnene. 

Huset rummer et dejligt, stort køkken/alrum, som vi bruger til at spise og lege i. I vores gang er der et legekøkken til at kokkerere i, masser legetøj at hygge sig med og et tov til at svinge sig i. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til vores have og vores store, dejlige terasse, som altid bruges flittigt til at køre rundt på scootere på. Derudover er der gyngestativ med gynger og sansegynge, trampolin og græs til at løbe rundt på. Haven rummer derudover et dejligt drivhus, så alle på matriklen kan nyde godt af hjemmedyrkede tomater og agurker sommeren igennem. Vi har derudover etableret en række højbede, som vi skal bruge til at dyrke lækre grøntsager i.

Agerhuset er naturligvis røgfrit - også efter lukketid.