Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Min filosofi og udgangspunkt for pasning

Grundlæggende tror jeg på, at små børn har brug for at tilbringe så meget tid som muligt sammen med sine forældre. Barnet elsker at tilbringe tid hjemme med jer, og at følge jer i dagens gøremål er mere end rigeligt for dem, når de er så små endnu. Som vores samfund er skruet sammen, har vi indimellem brug for at få vores børn passet ifm. job, og jeg prøver at lave det bedste alternativ til hjemmet.

Jeg oplever, at de børn der er så meget hjemme som muligt trives aller bedst, er meget i ro med dem selv og meget bedre kan rumme pasning og de andre børn her hos mig og udvikle sig i det på en positiv måde.

Jeg ønsker derfor at passe jeres børn, når I er på job og har brug for pasningen, og jeg ønsker at I forsøger at gøre dagene for jeres børn så korte som muligt og selvfølgelig holder fri sammen med børnene, så snart det er muligt.

Jeg har af samme årsag valgt, at børnene i min pasningsordning ikke kan have en arbejdsuge, som overstiger 40 timer om ugen.

Jeg tilbyder derfor også deltidspasning her i Agerhuset – enten med færre antal pasningstimer dagligt eller faste fridage.

Vi skal have glade og trygge børn i Agerhuset, der trives og vokser og gror. Det får vi ved at mærke efter og lytte til det, børnene så fint fortæller os.

Tryghed hver dag:

Her hos mig skal det være rart at være både for børn og forældre. I kan trygt aflevere jeres barn, fordi I kan være helt sikre på, at jeg reagerer, hvis jeres barn ikke er som vanlig. Jeres barn kan enten være sløj, der kan være sygdom under opsejling, barnet kan være meget ked af det eller bare have en ”off-dag”. Dette tager jeg hånd om, og jeg skriver til jer, når jeg kan mærke, at alt ikke er, som det skal være. Det skal nemlig være jeres valg, om I har mulighed for at hente jeres barn, komme lidt tidligere om eftermiddagen, eller om der fx er en mormor eller farfar, der har mulighed for at hente. Det kan være jeres eftermiddagsmøde netop er rykket, eller I har mulighed for at flexe jeres arbejdstid. Det er rigtig vigtigt for mig, at I ved, at jeres barn har det rigtig godt og at alt er præcis som det skal være – ellers skal I nok høre om det.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage i mod jer og jeres barn.