Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Ved Ea Pauli Jensen - Tlf. 2254 9346

Dagsrytme

 

Det er vigtigt for børnenes trivsel med en tryg og stabil hverdag.

Derfor starter vi dagen med at tage i mod børnene stille og roligt, så børnene vinker og siger farvel til mor eller far på en god måde. Derefter er der morgenhygge evt. med morgenmad, for de, der har lyst. 

Der bliver tilbudt morgenmad til alle børn, som møder før kl. 7.30. Morgenmaden består af boller, rugbrød, havregrød, havregryn eller øllebrød. Der bliver serveret økologisk mælk eller vand til alle måltiderne.
Hvis der er børn, der har brug for en lille morgenlur, bliver de lagt til at sove. 

Om morgenen leger vi rolige lege. Vi laver puslespil, tegner, spiller spil eller leger med legetøjet og starter dagen på en rar og naturlig måde. 

Ca. kl. 08.30 går vi en tur ned og afleverer Aya (husets yngste barn) i børnehave. Derfor skal børnene enten være her inden 08.30 eller efter kl 09.00. Hvis I en dag har behov for at aflevere i dette tidsrum, aftaler vi bare en løsning.   

Når vi er kommet hjem fra vores lille morgentur, spiser vi lidt formiddagsmad (ca. kl. 09.00). Dette kan være boller, rugbrød eller knækbrød gerne med lidt frugt til.

Om formiddagen er vi klar til forskellige aktiviteter. Vi er udenfor hver dag, hvor vi leger i haven, gynger, leger i sand, går ture på de grønne områder, har besøg eller besøger andre børn fra private pasningsordninger, går ture i byen, tager på biblioteket eller laver andre ting.  

Ca. kl. 11.00. er der frokost, som bestå af rugbrød og forskelligt pålæg eller en varm, hjemmelavet ret. Efter frokost er der leg indtil middagsluren ca. 12.00.

Når alle børn er vågne ca. kl. 14.00-14.30, spiser vi eftermiddagsmad. Dette består af rugbrød eller boller med pålæg, grøntsagsstave og frugt.
Vi leger og hygger indtil mor eller far kommer. Vi leger i haven og på terassen, hvis vejret er til det, ellers er vi indendørs og hygger. 
Agerhusets private pasningsordning i Regstrup

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk